Wat NANNIC u biedt

In de nieuwe tijdsgeest is iedere leeftijd mooi en is het de levenskunst gracieus te verouderen. Volgens deze filosofie ontwikkelde NANNIC haar behandelconcept voor elk huidbeeld en elke leeftijd. Wij streven naar een maximaal resultaat, zowel voor uw klant als voor uw salon. Voor dit professionele concept werd NANNIC reeds meermaals bekroond.

Zo werd NANNIC genomineerd als World’s Best Spa Brand: 

  • Een volledig professioneel en effectief concept aangevuld met producten voor thuisgebruik. 
  • Uitgebreide training en begeleiding voor professionele klanten. 
  • Individuele focus en persoonlijke samenwerking. 
  • Marketing en sales ondersteuning. 

Wist je dat de NANNIC NBE-behandelingen de meest geboekte behandelingen zijn in Zweden? Dit land is gekend voor haar bijzonder kwaliteitsbewuste markt. (Bron: www.bokadirect.se) 

Zo won NANNIC de Beauty Oscar voor Beste Luxueuze Skin Care lijn: 

  • Formulaties en professionele behandelingen die écht werken. 
  • Resultaten die snel zichtbaar worden én blijven. 
  • Veilige, doch efficiënte huidverbetering die oorzakelijk te werk gaat. 
  • Wetenschappelijk ontwikkelde innovaties die het verschil maken. 

NANNIC Excellence won deze Beauty Oscar. Zo’n Beauty Oscar gaat naar een product dat doet wat het belooft, een product dat opvalt, een product dat een verschil maakt en een gevoel van glamour geeft. 

Alleen het beste is goed genoeg voor je klant. Geef je klant een Beauty Oscar winnend product. Geef je klant NANNIC.

" Als je de gezondheid van je huid aan iemand moet toevertrouwen, laat het dan aan René Nagels van NANNIC zijn. Door deze producten in huis te halen, kleur je niet alleen je badkamerkastje zwart-geel-rood, je voedt je huid ook met een innovatief, veilig en foolproof product dat met veel enthousiasme is uitgevonden én geproduceerd in dé cosmetic valley van België. "
Belmodo

U wilt ongetwijfeld het beste voor uw klanten. U wilt weten wat u uw klanten kan bieden. Daarom is het belangrijk dat u uzelf overtuigt van het NANNIC huidverbeteringsconcept. 

Maak bij ons een afspraak voor uw gratis demobehandeling en ontvang een mooi geschenk. Start u met het NANNIC-concept, dan staan wij als team voor u klaar om dit samen met u succesvol uit te bouwen. 

Tot binnenkort! 

Team NANNIC International