Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

NANNIC is een Belgisch familiebedrijf van de 3e generatie, productief in innovatieve cosmetica-oplossingen voor actieve huidverjonging en langdurige huidverbetering. Dankzij onze continue en wereldwijde samenwerking met toonaangevende wetenschappers slagen we erin om keer op keer onze status als trendsetter in de cosmetica waar te maken, die reeds meermaals beloond werd. Ontdek hier wanneer we onze baanbrekendste innovaties deden en het NANNIC skin care concept de verschillende awards kreeg: 

2002
2004
2009
2011
2016
2016
2017
2018
2019
Supersunic Self Tan Spray
NANNIC introduceert haar eerste product en tevens 's werelds eerste self tan in een spuitbus! Vele grote merken volgen dit unieke concept, waardoor het in een oogwenk beroemd is en je het tegenwoordig overal kan krijgen.
QC Deo Shower
NANNIC blijft innoveren en is het eerste merk dat een doucheschuim met een deodoriserende werking brengt. Deze innovatieve formule met zinkionen houdt de bacteriële groei onder controle en vermijdt een slechte geur.
NBE RF (capacitief)
NANNIC ontwikkelt met NBE RF een producenreeks met behulp van capacitieve radiofrequentie. Tot op de dag van vandaag is NANNIC NBE de enige behandeling die maximale energie aan de huid kan leveren via capacitieve plaatelektroden.
Deep Skin
NANNIC introduceert de veiligste vorm van microdermabrasie en microchanneling op de markt. NBE Deep Skin is een drievoudig concept met uitzonderlijke resultaten voor actieve huidverjonging en huidverbetering.
Nominatie World Spa Awards
NANNIC werd genomineerd als Worlds Best Spa Brand dankzij haar volledig professioneel en effectief concept, uitgebreide training, resultaatgerichte producten en persoonlijke samenwerking.
UV-Shield
NANNIC presenteert met trots 's werelds veiligste zondebescherming. NANNIC UV-Shield is een verfrissende UV-spray die beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. UV-Shield biedt een multi-focus bescherming, het ganse jaar lang.
NBE: meest geboekte behandeling
De NANNIC NBE-behandelingen zijn officieel de meest geboekte behandeling in Zweden, een land dat gekend staat voor haar bijzonder kwaliteitsbewuste markt. (bron: www.bokadirect.se)
Beauty Oscar
NANNIC Excellence wint de Beauty Oscar voor Beste Luxueuze Skin Care Lijn. Een Beauty Oscar gaat naar 'een product dat doet wat het belooft, een product dat opvalt, een product dat een verschil maakt én ook een gevoel van glamour geeft'.
Hair, Scalp & Roots
NANNIC lanceert een anti-age concept voor mooie en gezonde haren. Het unieke aan dit concept is de dagelijkse verzorging. Je haren varen er wel bij en worden mooi, gezond, sterk en volumineus. Het concept verovert de Belgische media.