Over Mij

Over Mij

28 jaar lang heb ik als schoonheidsspecialiste mijn eigen bedrijf gehad. Ik begon met meerdere merken, breed aanbod, veel klanten, weinig omzet. Toen mijn dochter van toen 7 zei, jij werkt alleen maar ging de knop om. Ik wilde meer vrije tijd, minder klanten een gerichter aanbod en… een hogere omzet. Maar hoe?
 
Ik nam het besluit om mij te specialiseren in huidverbetering, 1 merk en daar de beste in worden.
In mijn zoektocht naar het ideale merk is veel gepasseerd. Vaak snelle verkopers met mooie marketing story’s, grote startpakketten, erge dure apparatuur maar helaas vaak, als je je er in verdiepte, weinig resultaat.
Ik wilde een fijne behandeling en resultaat ook op langer termijn, een goed verkoopproduct met een leuke winstmarge en persoonlijke aandacht voor mijn salon.
 
Op een training in Italië van een ander merk zat ik met een collega op een muurtje in de zon toen ze zei dat een dermatoloog haar had geadviseerd als ze echt iets wilde met resultaat ze eens naar NANNIC moest gaan kijken.
Ik zie ons nog zitten; hoe spel je dat? N A N N I C….
 
Terug in Nederland kwam ik een andere collega tegen die (hoe toevallig) mij een apparaat van NANNIC aanbood. Door het weinige kennis aanbod in Nederland ging ik op zoek naar de bron.
Ik wil namelijk alles weten: wat doet het? hoe werkt het? waarom? hoe? en wat?
 
Rene Nagels, de ontwikkelaar van NANNIC heeft mij opgeleid door zijn enorme kennis met mij te delen.
 
De salon helemaal anders opgezet en wat was dat spannend zeg! Maar het resultaat verbluffend!
Het heeft mij een succesvolle salon opgeleverd. Ik had 1 merk, mooie resultaten, een heel goed  product, betaalbare apparatuur met een goed terug verdien model en niet onbelangrijk meer vrije tijd en met minder klanten een hogere omzet. En – als kers op de taart- een leuke leverancier die ik altijd kon bereiken, die wisten wie ik was en altijd meedacht in acties en leuke promoties.
 
Na een bezoek aan NANNIC Zweden waar NANNIC een ongelooflijk succes is ben ik gevraagd de distributeur te worden voor Nederland. En daar heb ik natuurlijk volmondig JA op gezegd.  
 
Met vriendelijke groet,
Herti Michèle Haar

Typisch Herti…

  • Ik hou niet van verkopen maar van adviseren
  • ik hou van eerlijk en gedreven
  • ik ben van plannen-doelen en resultaat
  • ik hou van een positieve aanpak en no excuses
  • ik sta voor veilige apparatuur  en producten met respect voor ons metabolisme.

Als je mij zou kennen zou je weten dat…

  • Ik van zwart witjes hou en er heel veel van kan eten zonder misselijk te worden:)
  • Graag vertel wat ik er van vindt, altijd eerlijk ben, van tempo hou, een hekel heb aan mensen die achter mijn rug om kletsen en niet duidelijk durven zeggen wat ze willen.
  • Heel blij wordt van mijn paard, graag sport en naar yoga ga.
  • Happy mijn nickname is.
5/5