Huidverbeterende NBE behandelingen

Een huidverbeterend concept voor gelaat- en lichaam, aangepast aan elk huidtype en elk huidprobleem met onmiddellijk én langdurig resultaat!

Een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt misschien onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van de NBE-behandelingen een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering! 

Eigenschappen

Wetenschappelijk onderbouwd concept voor huidverbetering, huidversteviging en huidverjonging.

De NBE-behandelingen garanderen onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.

Het NANNIC NBE-concept wordt wereldwijd toegepast door erkende schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

De NBE-behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype. In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden. De aanmaak van collageen, elastine en een verbeterd bindweefsel maken een lang houdende huidverjonging mogelijk.

Het bekroonde skin care concept van NANNIC is zodanig ontworpen dat je het resultaat van je behandeling thuis kan onderhouden: samen met het NBE-concept vormen ze een oplossing voor ieder huidbeeld en huidprobleem.

NBE Deep Skin

Een triple concept voor actieve huidverjonging en -verbetering. NBE Deep Skin stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

NBE RF

Een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. NBE RF combineert elektromagnetische energie met doeltreffende actieve formaties.