Hou je handen zacht met het Nannic Hand Repair Complex!

Ken je deze situatie? Wanneer je een staaltje krijgt om een bepaald product te testen en je vindt het zo goed dat je elke dag maar een piepklein beetje gebruikt en er de laatste druppel probeert uit te persen? Wel, ik had dat bij de handcrème van Nannic. Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met deze crème. Een absolute musthave, zeker in deze tijd waarin we constant onze handen moeten wassen.

Je kan er niet meer naast … in elk reclamespotje, in elke publicatie worden we erop gewezen dat onze handen wassen de beste bescherming biedt tegen virussen en bacteriën. De meeste mensen nemen dit advies wel ter harte, ik ook. Ik waste sowieso al een aantal keer per dag mijn handen maar nu dus extra veel en extra zorgvuldig.

Een minder aangenaam effect hiervan is dat je handen van water en zeep uitdrogen. Zeker als je, zoals ik, al een vrij droge huid hebt. Elke keer goed smeren is dan de boodschap.

Het Hand Repair Complex van Nannic is een zalige handcrème. Maar echt zalig met de grote G! Ten eerste ruikt hij ongelofelijk goed. Dat was de voornaamste reden waarom ik dat staaltje zo lang mogelijk wilde gebruiken, ha!

Daarnaast is de werking, net zoals we gewoon zijn van Nannic, top. De crème heeft een rijke textuur maar voelt toch alles behalve vettig aan. Integendeel, ik heb de indruk dat hij heel snel intrekt.

De voornaamste ingrediënten zijn hennepolie en bakkersgist.

Hennepolie: verbetert de veerkracht en de kwaliteit van de huid, bevat vitaminen, mineralen en fytosterolen.

Bakkersgist: stimuleert het huideigen verdedigingsmechanisme en het huideigen vermogen om zichzelf te herstellen.

Ik ben blij dat ik het Nannic Hand Repair Complex ontdekt heb en kan het iedereen aanraden die van een goede handcrème met een heerlijke geur houdt. Ook als je bijvoorbeeld door je beroep last hebt van echt droge en ruwe handen of een gebarsten huid, biedt deze crème een goede oplossing.